Geen genade
Boek

Geen genade een verhitte drugsoorlog : een beruchte kartelleider : een nieuwe missie voor Danny Black ([2018])/ Chris Ryan, vertaling [uit het Engels]: Jan van den Berg

Op verzoek van de CIA stuurt de Britse SAS vier agenten onder leiding van Danny Black naar Texas, om van daaruit een berucht Mexicaanse drugskartel Zetas aan te pakken.

Aanwezigheid

Recensie

De grensstreek tussen de Verenigde Staten en Mexico wordt geteisterd door een vuile drugsoorlog. Los Zetas, waarvan de leden eerder deel uitmaakten van de Mexicaanse 'special forces', heeft gekozen voor het drugsgeld en gaat daarbij ongemeen driest te werk. Danny Black krijgt als opdracht samen met drie SAS-collega's undercover Mexico binnen te dringen en Z1, de leider van de Zetas, uit te schakelen. Omdat zijn broer Kyle zelf drugsverslaafd is, neemt Danny Black de opdracht graag aan. Ze krijgen daarbij informeel steun van de CIA. Maar wat ze ook proberen, de Zetas blijft hun altijd een stap voor. Als er ook in eigen rangen een slachtoffer valt, wordt voor Danny Black duidelijk dat er verraad in het spel is. De jacht op Z1 wordt er nog gecompliceerder door. Een actiethriller vol vaart en spanning tot op het einde. Dat de psychologische karaktertekening daarbij soms wat minder aandacht krijgt, zal de liefhebber van het genre niet deren. Deel in een reeks rond Danny Black.

Specificaties

Nederlands | 9789022585375 | 416 pagina's

Titel Geen genade : een verhitte drugsoorlog : een beruchte kartelleider : een nieuwe missie voor Danny Black
Auteur Chris Ryan
Secundaire auteur Jan van den Berg
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2018]
Overige gegevens 416 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Warlord. - London : Coronet, 2017
ISBN 9789022585375
PPN 418672016
Genre thriller
Taal Nederlands