The Padre
DVD

The Padre ([2018])/ directed by Jonathan Sobol

Een kleine crimineel is in Colombia op de vlucht voor de Amerikaanse politie. Samen met een zestienjarige meisje bedenkt hij een grote overval.

Aanwezigheid

Recensie

Drama van Jonathan Sobol (The art of steal) met topacteurs Tim Roth (Chronic; 600 miles) en Nick Nolte. Cristobal (Roth) is een kleine crimineel die op de vlucht is voor de Amerikaanse politie. Verkleed als priester reist hij door Colombia. De 16-jarige wereldwijze Lena (Valeria Henriquez) verstopt zich op de achterbank van zijn vluchtauto en chanteert hem om haar mee te nemen. Ze hoopt naar de VS te komen om haar zus te bezoeken. Samen bedenken ze een gewaagde overval, maar ze worden dicht op de hielen gezeten door U.S. Court Marshal Nemes (Nolte) en de lokale politieman Gaspar (Luis Guzman). Glenn Kenny (rogerebert.com) ziet een redelijke film met clichés en een dun, voorspelbaar verhaal. De goede acteurs heeft hij al vaker gezien in dezelfde rollen, de locaties noemt hij mooi en sfeervol.

Specificaties

Engels | 8712609644890

Titel The Padre
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jonathan Sobol ; Tim Roth ; Nick Nolte ; Luis Guzmán
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum], [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (91 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Tim Roth, Nick Nolte, Valeria Henríquez, Luis Guzmán. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Canada : Darius Films, 2018
ISBN 8712609644890
PPN 419847316
Taal Engels