Het gevecht gaat door
Boek

Het gevecht gaat door Verraad in Salty Springs & Gevaar bij Lucky Landing ([2018])/ Devin Hunter, vertaling [uit het Engels]: Textcase

Grey (12) wordt verraden door twee van zijn vrienden uit zijn squad. Grey is woedend en bedenkt een list. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit tweede deel van de serie 'Gevangen in Battle Royale'* staan weer twee spannende maar voorspelbaar verlopende verhalen, waarin Grey nog steeds probeert de top te halen om zodoende terug te kunnen keren naar zijn eigen wereld. In het eerste verhaal stappen twee squadmaten van Grey onverwacht over naar een andere squad en bestrijden vervolgens de squad van Grey met de strategieën die ze samen bedacht hebben. Grey is woedend en bedenkt een list. In het tweede verhaal ontdekt Grey dat er vals gespeeld wordt en hij doet aangifte. Dat is niet zonder gevaar, omdat hij daarmee andere squads tegen zich kan krijgen. Maar hij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Fortnite is een razend populair (gratis) interactief spel waarin steeds honderd spelers de strijd aangaan op een eiland waar zij gedropt worden. Ook dit tweede deel is wat jargon betreft volledig afgestemd op de doelgroep, die zelf Fortnite speelt. Zij kunnen strategieën uit het boek toepassen in hun spel. Voor lezers die Fortnite niet zelf gespeeld hebben, is het lastig te volgen. Door de grote populariteit van het spel zal het verhaal aantrekkelijk zijn voor gamende jongens. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000366750 | 223 pagina's

Titel Het gevecht gaat door : Verraad in Salty Springs & Gevaar bij Lucky Landing
Uniforme titel Verraad in Salty Springs Gevaar bij Lucky Landing
Auteur Devin Hunter
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2018]
Overige gegevens 223 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Betrayal at Salty Springs + en: The squad of. - New York : Skyhorse Publishing, 2018. - (Trapped in Battle Royale ; #3, #4)
ISBN 9789000366750
PPN 420544461
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Fortnite (computerprogramma) ; Computerspelen ; Verraad
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fortnite
Boek

Fortnite (2018-2019)

vol. dl. 2
Uitgeleend