This is us. Seizoen 2
DVD

This is us. Seizoen 2 ([2018])/ Dan Fogelman

Serie waarin tientallen jaren de levens gevolgd worden van Jack en Rebecca Pearson en van andere personen die op allerlei manieren met elkaar te maken blijken te hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een Amerikaanse dramaserie* van Dan Fogelman met een ensemblecast waarin onder meer Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown en Chrissy Metz. De serie volgt ruim dertig jaar lang de wederwaardigheden van Jack Pearson (Ventimiglia) en drie andere personen die op dezelfde dag geboren zijn. Het verhaal springt heen en weer in de tijd tussen 1980, de jaren 1990 en 2016. Elk personage heeft zijn eigen problemen en in de loop van het verhaal blijkt dat ze meer gemeen hebben dan alleen hun verjaardag. In de VS is de serie een groot succes. Anke Meijer (NRC Handelsblad 4-4-'17) schrijft dat de serie de kijkers iedere week een 'emotionele catharsis' biedt en concludeert: 'Het acteerwerk van de cast is zeer sterk - met name Brown is uitzonderlijk - en de manier waarop de verschillende verhaallijnen door schrijver Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love) in elkaar worden geweven, en hij grote onthullingen doet, is slim én verslavend. NBC kocht niet voor niks de volgende twee seizoenen alvast aan.' De serie kreeg veel nominaties en prijzen. 18 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712626093398

Titel This is us. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ken Olin ; Milo Ventimiglia ; Mandy Moore
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 5 dvd-video's (ongeveer 13 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz, Sterling K. Brown. - Regisseurs onder anderen: Ken Olin. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans of Duits, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Rhode Island Ave. Productions, 2017-2018 - Bevat ook: Aftershow
ISBN 8712626093398
PPN 41973046X
Genre familieroman
Taal Engels

Relaties/Serie

This is us
DVD

This is us (2017-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend