Op stap met Dirk Scheele
DVD

Op stap met Dirk Scheele de bioscoopfilm ([2018])/ spel, script, ledjes en muziek, regie Bert Penraat

Dirk beleeft van alles in een echt paleis, een groentewinkel, de Keukenhof en de jungle. Met veel vrolijke liedjes. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Muzikant Dirk Scheele reist al meer dan 25 jaar door het land met zijn kinderliedjes en maakte onder meer de televisieseries 'Op stap met Dirk Scheele' en 'Huis, tuin en keukenavonturen', naast cd's, dvd's en boekjes. Zijn eerste bioscoopfilm bestaat uit zes korte verhaaltjes. In paleis Soestdijk gaat hij op bezoek bij een echte koning en koningin (Dirk in een dubbelrol en Joes Boonen), hij vertelt en zingt over al de kleuren in de Keukenhof, hij zet een groentewinkel op stelten en gaat voor de eerste keer paardrijden. Tussendoor zingt hij vrolijke liedjes in verschillende stijlen, zowel nieuwe als oude bekende, geholpen door onder meer de tweeling Mylène & Rosanne. Patricia Smagge (cinemagazine.nl) ziet leuke en aanstekelijke liedjes en laagdrempelige thema's: '(...) Dirk Scheele maakt overal een muzikaal feestje van. Zie het amateuristische acteerwerk daarom maar door de vingers en laat je kind genieten van de sympathieke en aanstekelijke liedjes!' Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983968660

Titel Op stap met Dirk Scheele : de bioscoopfilm
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bert Penraat ; Dirk Scheele ; Peter Lusse
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just4Kids, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 65 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Dirk Scheele, Peter Lusse, Ankie van Grunsven, Joes Boonen. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland : Dirk Scheele Producties, (c)2018
ISBN 8711983968660
PPN 419827366
Taal Nederlands