Rondom thuis
Boek

Rondom thuis haken, breien en borduren met Mooi van Draad ([2018])/ Nienke Landman, eindredactie en coördinatie: Nienke Landman ; foto's: Nienke Landman, Anne-Floor Kuiper, Alex Kuiper en Renate Bleijenberg

Verzameling van negentien patronen voor het breien, haken, naaien en borduren van accessoires voor in en rond het huis, zoals handwarmers, een zonnehoed, een deken, mandjes, sokken, kussens, een vlaggenlijn en meer.

Recensie

Verzameling van negentien patronen voor het breien, haken, naaien en borduren van accessoires voor in en rond het huis. Denk aan handwarmers, een zonnehoed, een deken, mandjes, sokken, kussens, een vlaggenlijn en meer. Na een inhoud en inleiding komen de patronen aan bod. Ieder patroon begint met links een paginagrote kleurenafbeelding en rechts de titel, korte inleiding, benodigdheden en eventueel andere handige informatie, zoals afmetingen of bijzondere steken. Vervolgens wordt de werkwijze uitgelegd; toers- of stapsgewijs en waar nodig verduidelijkt met kleurenafbeeldingen, schema's en tips. Achterin vindt men nog een aantal hoofdstukken met uitleg over de gebruikte haak-, brei-, en borduursteken met duidelijke kleurentekeningen en een dankwoord. Een gevarieerd handwerkboek met leuke ontwerpen, duidelijk verteld en een mooie lieflijke lay-out met pastelkleuren. Met patronen voor zowel beginners als gevorderden.

Specificaties

Nederlands | 9789492920539 | 127 pagina's

Titel Rondom thuis : haken, breien en borduren met Mooi van Draad
Auteur Nienke Landman
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Edicola Publishing bv, [2018]
Overige gegevens 127 pagina's - illustraties - 26 cm
ISBN 9789492920539
PPN 418218676
Rubriekscode 625.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haakpatronen ; Breipatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Haken