Hotel Transsylvanië 3
DVD

Hotel Transsylvanië 3 een monsterlijk leuke vakantie ([2018])/ directed by Genndy Tartakovsky

Graaf Dracula, zijn familie en alle hotelgasten gaan op een cruise. De kapitein van het schip is echter niet te vertrouwen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde animatiefilm* over de bewoners van Hotel Transsylvanië. Graaf Dracula beheert een hotel in Transsylvanië waar veel monsters wonen, maar dat absoluut verboden is voor mensen. Zijn dochter Mavis is half mens-half vampier, ze is getrouwd met de mens Johnny en ze hebben een nu vijfjarige zoontje. Dracula voelt zich eenzaam omdat al zijn vrienden een partner hebben en hij probeert via Tinder een date te krijgen. Zijn dochter Mavis denkt echter dat hij overwerkt is en organiseert voor het hele stel een luxecruise. Dracula wordt meteen verliefd op kapitein Ericka, maar zij is de achterkleindochter van de beroemde vampierjager Van Helsing en heeft slechte plannen. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) schrijft dat de film enger en gewelddadiger is dan zijn voorgangers, maar ook positieve boodschappen biedt en grappen voor jong en oud: '(...) This "threequel" lives up to the standards of its predecessors, which means it's fairly silly but promotes positive messages. (...) it will be more than enough to amuse fans of the franchise.' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 8712609639315

Titel Hotel Transsylvanië 3 : een monsterlijk leuke vakantie
Uniforme titel Hotel Transylvania 3 : summer vacation
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Genndy Tartakovsky ; Adam Sandler ; Andy Samberg
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (93 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James. - Gesproken in 6 talen waaronder Nederlands, Vlaams of Engels, ondertiteld in 6 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Sony Pictures Animation, (c)2018 - Oorspronkelijke titel: Hotel Transylvania 3 : summer vacation - Bevat eveneens: 2 minifilms: Puppy! ; Goodnight mr. Foot
ISBN 8712609639315
PPN 420746684
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Monsters
Taal Engels