Trio
DVD

Trio de jacht op een legendarische schat ([2018])/ regisseur Eva Dahr

Nora, Simen en Lars (14, 15 en 16 jaar) komen op het spoor van een bende kunstdieven die de legendarische schrijn van Sint Olaf heeft gestolen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Avonturenfilm van de Noorse regisseur Eva Dahr, die veel films en tv-series op haar naam heeft staan. De drie vrienden Nora, Simen en Lars (14, 15 en 16 jaar) krijgen te maken met een bende meedogenloze kunstdieven, die de legendarische schrijn van Sint Olaf hebben gestolen uit de Nidaros-kathedraal in Trondheim. Er blijkt een relatie tussen de bende en Nora's opa. De drie gaan op zoek naar de schat, maar kunnen ze Nora's opa wel vertrouwen? Ook hun vriendschap wordt op de proef gesteld. De drie tieners zijn in Noorwegen bekend van een detectiveserie. Pauline Kleijer (Volkskrant 4-7-'18) ziet houterige nasynchronisatie, gebrek aan logica en originaliteit: '(...) echt spannend wordt het niet: de kinderen hebben, zo te zien, onbeperkte financiële en technische middelen en zijn extreem handig en slim. (...)' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8718868087508

Titel Trio : de jacht op een legendarische schat
Uniforme titel Trio : jakten p°a Olavsskrinet Trio, de jacht op een legendarische schat
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Eva Dahr ; Naomi Hasselberg Thorsrud ; Bjørnar Lysfoss Hagesveen ; Dilara Horuz
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Source 1 Media, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (78 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Naomi Hasselberg Thorsrud, Bjørnar Lysfoss Hagesveen, Henrik Hines Grape. - Nederlandse stemacteurs onder anderen: Dilara Horuz, Ridder van Kooten, Justin Swagerman. - Noors of Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Noorwegen : Film Fond Nord, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: Trio
ISBN 8718868087508
PPN 419876634
Genre detectiveroman
Taal Nederlands