Wolksters reis
Boek

Wolksters reis (2018)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Ans van der Graaff

De Hemelclan heeft het zwaar: de tweebenen dringen zich in hun territorium, vernielen alle bomen en bouwen hun eigen huis. Zullen de katten van de Hemelclan de strijd winnen? Of moeten ze de andere clans om hulp vragen? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Hemelclan heeft het zwaar: de tweebenen dringen zich in hun territorium, vernielen alle bomen en bouwen hun eigen huis. Hierdoor is er voor de clan geen voedsel meer en dreigen ze te sterven. De enige oplossing is om opnieuw een gebied te heroveren van de Donderclankatten. Zullen de katten van de Hemelclan de strijd winnen? Of moeten ze de andere clans om hulp vragen? Dit miniavontuur is een los te lezen onderdeel van de serie over de kattenclans 'Warrior Cats', een serie vol avontuur, spanning en vooral veel fantasie. De verhalen zitten vol onverwachte wendingen en gebeurtenissen, zijn in vlotte stijl geschreven en makkelijk te lezen. Het eerste deel verscheen in 2003 in Amerika, en de zevende serie is in de maak. Deze novelle vertelt het verhaal over de verdrijving van de Hemelclan uit het bos, waarbij de tweebenen hun slechte rol van vernieler spelen. Voor lezers die van katten houden, is dit een aanrader. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059245914 | 129 pagina's

Titel Wolksters reis
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2018
Overige gegevens 129 pagina's - 18 cm
Annotatie Bovenaan titelpagina en op omslag: "Mini Avontuur" - Vertaling van: Cloudstar's journey. - Working Partners Limited, (c)2013. - (Warriors novellas ; 3)
ISBN 9789059245914
PPN 420724907
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats
Boek

Warrior cats (2009-...)

vol.
Uitgeleend
Erin Hunter