A rose for Christmas
DVD

A rose for Christmas (2018)/ directed by Kevin Fair

Wanneer haar vader ziek wordt moet kunstenares Andy de leiding overnemen van haar vaders bedrijf dat praalwagens bouwt voor bloemencorso's. Ze wordt gedwongen samen te werken met een veeleisende zakenman.

Aanwezigheid

Recensie

Romantische kerstfilm van de Canadese regisseur Kevin Fair (Smalville). Andy (Rachel Boston) is kunstenares en docent. Haar familie bouwt al generaties lang praalwagens voor de Rose Parade, een bloemencorso op nieuwjaarsdag in Pasadena, Californië. Wanneer haar vader ziek wordt, neemt Andy zijn werk over: een grote praalwagen voor een belangrijke klant. Zakenman Cliff (Marc Bendavid) werkt voor het bedrijf dat de wagen besteld heeft en komt regelmatig kijken of alles wel goed gaat. De twee liggen elkaar niet, maar moeten noodgedwongen samenwerken om de wagen op tijd af te krijgen. Een voorspelbare kerstfilm van familiekanaal Hallmark, met als speciaal punt de aandacht voor het werk aan het bloemencorso.

Specificaties

Engels | 8719372007587

Titel A rose for Christmas
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kevin Fair ; Rachel Boston ; Marc Bendavid
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, 2018
Overige gegevens 1 dvd-video (85 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Rachel Boston, Marc Bendavid, Venus Terzo, Karen Holness. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisiefilm: Verenigde Staten : Muse Entertainment, 2017
ISBN 8719372007587
PPN 419773355
Genre kerstverhaal - romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Bloemencorso's
Taal Engels