Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Mijn perfecte puppy
Boek

Mijn perfecte puppy (2018)/ Kay Woodward, vertaling [uit het Engels]: Nienke Weick

Wil je jonge honden begrijpen en verzorgen? Lees de tips en trucs in het boek en ontwerp je eigen puppy via een app. Via de mobiel of tablet geef je de puppy o.a. een naam, halsband, eten en speel je met hem. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Goed voor je puppy (leren) zorgen? Daar kan deze bijna vierkante, kleurrijke uitgave met gratis app je bij ondersteunen! Thema's als verzorging, training en trucjes, voeding, uitlaten en spelen met je puppy komen in een mix van woord en beeld voorbij. Realistische kleurenfoto's en ook getekende kleurenillustraties trekken meteen de aandacht. Korte tekstblokken in gekleurde kaders, gericht op de lezer, geven algemene informatie die nergens diep gaat. Bij elk thema is een deel van de inhoud gekoppeld aan 'een eigen augmented reality-puppy'. De inhoud van het boek kun je meteen in de virtuele praktijk brengen: download de app, houd je telefoon of tablet boven het interactieve icoon en oefen met je puppy. Dit kost trouwens wel de nodige moeite. Uitgave die recht doet aan verschillende manieren van leren, waarbij het digitale aspect een mooie aanvulling is. Een virtuele puppy is iets anders dan een echte puppy die dagelijks je aandacht verdient. Het boek is afzonderlijk van de app te gebruiken, maar kinderen zullen de app zeker een meerwaarde vinden. In dezelfde uitvoering verscheen 'Mijn knappe kitten'*. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045323671 | 31 pagina's

Titel Mijn perfecte puppy
Auteur Kay Woodward
Secundaire auteur Nienke Weick
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : Flamingo, 2018
Overige gegevens 31 pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 27 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: je nieuwe beste vriend : kies... train... en speel spelletjes... met je eigen augmented reality-puppy! - Vertaling van: My perfect puppy. - London : Carlton Books Limited, 2018
ISBN 9789045323671
PPN 418781486
Rubriekscode 634.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Verzorging ; Jonge dieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden