Spoor van de maan
Boek

Spoor van de maan (2018)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis

Gaaiveder krijgt in een visioen bezoek van Rots, een kat uit het verre verleden die hem de opdracht geeft met Duifvleugel, Vossprong en Kwiklicht naar de Stam der Waterstromen te reizen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit vierde deel van de vierde serie 'Teken van de sterren'* uit de reeks 'Warrior Cats' wisselen twee verhaallijnen elkaar af. In de ene lijn volgen we met name de DonderClan. Lindepoot en Duifpoot slagen voor hun examen en ontvangen hun krijgersnaam: Lindepoel en Duifvleugel. Verder neemt Lindepoel nog steeds deel aan de nachtelijke trainingen in het Duistere Woud en ontdekt dat Bloesemval ook een van de deelnemers is. In de andere verhaallijn speelt Gaaiveder een hoofdrol. In een visioen krijgt hij bezoek van Rots, een kat uit het verre verleden die hem de opdracht geeft met Duifvleugel, Vossprong en Kwiklicht naar de Stam der Waterstromen te reizen. Waarom? Dat wordt pas aan het einde duidelijk - slachtoffers kunnen niet voorkomen worden! Wederom een verhaal dat ondanks het bekende stramien leest als een trein. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot en goed beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Op naar deel vijf, op naar de strijd - want 'drie moet vier worden, om het op te nemen tegen de eeuwigdurende duisternis'. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059245983 | 364 pagina's

Titel Spoor van de maan
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fantoom, 2018
Overige gegevens 364 pagina's - 22 cm
Annotatie Op rug: "Warrior cats IV ; boek 4" - Vertaling van: Sign of the moon. - Working Partners Limited, (c)2015 - (Omen of the stars)
ISBN 9789059245983
PPN 420855408
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats. Teken van de sterren
Boek

Warrior cats. Teken van de sterren (2017-...)

vol. dl. 4
Uitgeleend