Ho'oponopono anders bekeken
Boek

Ho'oponopono anders bekeken ([2018])/ dr. Luc Bodin, Nederlandse vertaling [uit het Frans]: Marjan Lindt

Beschrijving van een traditionele genezingstechniek om zelf verantwoordelijkheid te nemen in het leven en negatieve gedachten te wissen en te vervangen door liefdevolle.

Aanwezigheid

Recensie

De oude Polynesische levensfilosofie gaat ervan uit dat wij zelf door onze gedachten gebeurtenissen aantrekken. De kwantumfysica bevestigt dit standpunt door de uitleg dat het heden een reusachtig veld vol mogelijkheden is. Sommige komen naar ons toe en nemen vorm aan in ons leven. In dit boek belicht de auteur, een geneeskundige gespecialiseerd in de oncologie, de oude riten en succesvolle geneesmethoden. Ze gaan uit van de helende kracht van de overvloedig aanwezige spirituele energie die door het universum stroomt. Oorsprong, geschiedenis en principes van de oude verzoeningstechniek worden beschreven. Praktische oefeningen tonen hoe we een beroep kunnen doen op de goddelijke energie om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Zo kunnen negatieve herinneringen die aan de basis liggen van de huidige situatie worden getransformeerd. De oorsprong van het probleem wordt uitgewist en het negatieve wordt positief gemaakt. Aandacht, meditatie en gebed kunnen overtuigingen en inprentingen omzetten in liefde voor jezelf. Foto's, illustraties en diverse lettertypen zorgen voor een speels effect. Overtuigend pleidooi om zelf verantwoordelijkheid te nemen in het leven en negatieve gedachten te wissen en te vervangen door liefdevolle.

Specificaties

Nederlands | 9789044751512 | 191 pagina's

Titel Ho'oponopono anders bekeken
Auteur Luc Bodin
Secundaire auteur Marjan Lindt
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2018]
Overige gegevens 191 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Een nieuwe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel - Met literatuuropgave - Vertaling van: Ho'oponopono nouveau. - Guy Trédaniel, (c)2016
ISBN 9789044751512
PPN 419885897
Rubriekscode 611.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spirituele geneeswijze
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Spirituele geneeswijze