Cirkel van oneindigheid
Boek

Cirkel van oneindigheid (oktober 2018)/ Jennifer Murgia, vertaling [uit het Engels]: Jen Minkman & Lisanne Ortsen ; tekstredactie: Kimberley Roeland

Tegan en haar beschermengel Garraeth genieten van hun tijd samen, totdat Garreth opeens lijkt te veranderen. Ook krijgt Teagan steeds meer dromen over oude vrienden en vijanden. Het kwaad lijkt steeds dichterbij te komen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Er is veel veranderd in het leven van Teagan (ca. 17) sinds beschermengel Garreth in haar leven kwam. Na veel lastige momenten kunnen ze nu eindelijk samen zijn. Ze genieten van hun tijd samen, totdat Garreth opeens lijkt te veranderen. Teagan krijgt daarnaast steeds meer dromen over oude vrienden en vijanden en het kwaad lijkt steeds dichterbij te komen. Kan Teagan haar oude leven oppakken of valt alles uit elkaar? En wat heeft de engel die ze altijd vreesde, Hadrian hiermee te maken? Tweede en laatste deel van de serie* rondom Teagan van de Amerikaanse Murgia. De auteur schrijft levendig en de personages maken een duidelijke ontwikkeling door. Het verhaal en de plot steken goed in elkaar en de schrijfstijl is levendig, mede door de goede vertaling. Doordat er meerdere verwijzingen zijn naar het eerste deel, is het verhaal niet op zichzelf te lezen. Mooi verhaal voor fans van Twilight en Fallen. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492585271 | 229 pagina's

Titel Cirkel van oneindigheid
Auteur Jennifer Murgia
Secundaire auteur Jen Minkman ; Kimberley Roeland
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, oktober 2018
Overige gegevens 229 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Lemniscate - Vervolg op: Ster van Acht
ISBN 9789492585271
PPN 418961492
Genre science-fiction - romantische verhalen
Thematrefwoord Angstdromen ; Verliefdheid
Taal Nederlands