Circus Noël
DVD

Circus Noël ([2018])/ regie Dennis Bots

Victor (11) woont met zijn moeder illegaal in Nederland. Hij sluit vriendschap met Tonie, de zoon van de directeur van Circus Noel. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Kerstserie van Dennis Bots (Storm; Oorlogsgeheimen) met onder meer Patrick Stoof en Michiel Kerbosch. Victor (11) en zijn moeder komen uit Brazilië en wonen illegaal in Nederland. Victor heeft het niet naar zijn zin op school en spijbelt vaak. Zo komt hij terecht bij Circus Noël, een kleurrijk familiecircus dat toewerkt naar de grote kerstshow. Hij ontdekt dat Tonie, de verwaande zoon van de circusdirecteur, hoogtevrees heeft, maar langzamerhand worden de twee vrienden. Door de nieuwsgierigheid van Karo, die vlogs maakt over het circusleven en verliefd wordt op Tonie, dreigen hun geheimen uit te komen en de kerstshow in het water te vallen. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983969247

Titel Circus Noël
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Dennis Bots ; Samuel Beau Reurekas ; Tommy van Lent ; Luna Wijnands
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video's (20 × 10 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Samuel Beau Reurekas, Tommy van Lent, Luna Wijnands. - Nederlands gesproken - Videoversie van de televisieserie voor AVROTROS: Nederland : Phanta Basta!, (c)2017
ISBN 8711983969247
PPN 420899006
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis ; Circussen ; Angsten ; Geheimen
Taal Nederlands