Janneman Robinson & Poeh
DVD

Janneman Robinson & Poeh ([2018])/ directed by Marc Forster

Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos, is nu een volwassen man die geen tijd heeft voor zijn gezin. Winnie zoekt hem weer op en vraagt zijn hulp. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Disney-familiefilm van Marc Forster (The kite runner; Finding Neverland) met in de hoofdrol Ewan McGregor. Het verhaal begint waar de boeken van A.A. Milne eindigen: Christopher Robin neemt afscheid van zijn vriendjes in het Honderd Bunderbos om naar kostschool te gaan. Nu is hij volwassen, heeft een vrouw en een dochter van een jaar of negen, maar door zijn werk als manager heeft hij weinig tijd voor hen. Dan duikt opeens zijn vriend Winnie op: hij heeft Christopher's hulp nodig om zijn vrienden te zoeken. Samen vertrekken ze naar het Honderd Bunderbos. Christopher leert dat niets doen heel belangrijk is en dat familie belangrijker is dan werk. De film is gemaakt in een combinatie van live-action en animatie. De recensenten geven 2-4 sterren. Kevin Toma (Volkskrant 8-8-'18) concludeert: 'Pooh en co komen innemend uit de digitale trukendoos gekropen, maar gaan kopje onder in de flauwe en rammelende formuleplot.' Ab Zagt (Algemeen Dagblad 9-8-'18) concludeert: '(...) Het resultaat is een filosofische familiefilm waarin Robin tot het besef komt dat zijn gezin belangrijker is dan de werkkring die hij verafschuwt. Het levert geestig en prettig sentimenteel filmamusement op dat de lezers van de boeken zeker zal bekoren.' Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 8717418540555

Titel Janneman Robinson & Poeh
Uniforme titel Christopher Robin Janneman Robinson en Poeh Disney Janneman Robinson & Poeh
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Marc Forster ; Ewan McGregor ; Haley Atwell ; Jim Cummings ; A.A. Milne ; E.H. Shepard
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : Walt Disney Studios Home Entertainment, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (99 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ewan McGregor, Haley Atwell, Bronte Carmichael. - Stemacteurs onder anderen: Jim Cummings, Nick Mohammed. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Nederlands of Frans, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op karakters uit het boek 'Winnie de Poeh' van A.A. Milne en E.H. Shepard - Videoversie van de film: Groot-Brittannië : 2DUX2, 2018 - Oorspronkelijke titel: Christopher Robin
ISBN 8717418540555
PPN 42089179X
Thematrefwoord Knuffels ; Gezin
Taal Engels