Ontdek de wereld van Roblox
Boek

Ontdek de wereld van Roblox (augustus 2018)/ geschreven door Alexander Cox, eindredactie door Ryan Marsh en Jacqui Butler ; illustraties door Ryan Marsh, John Stuckey en Joe Bolder ; Nederlandse vertaling: Jurjen Tiersma

Maak kennis met de wereld van de online game Roblox. Lees wat de avontuurlijkste en meest gespeelde games zijn, ontmoet de beste spelers en bekijk de uitrusting van jouw avatar. Met schermafbeeldingen in kleur uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Roblox is een online spel met verschillende werelden waarin oneindig veel spellen gespeeld kunnen worden. Voor elk wat wils, met avontuur, horror, sport en gevechten. De basis bestaat uit blokken waarmee gebouwd kan worden. De poppetjes (avatars) doen een beetje denken aan Lego-poppetjes en kunnen geheel naar de wensen van de speler aangepast worden. Er is virtueel geld (ROBUX) te verdienen om spullen mee te kopen. Dit boek biedt achtergrondinformatie over Roblox, waarbij ingegaan wordt op o.a. de verschillende games, de ontwikkelaars, wie zit er achter Roblox en wat kunnen de spelers in de toekomst verwachten? Inclusief de Top 10 van meest populaire Roblox-games. Indeling in vele ongenummerde hoofdstukken van een spread, met titels als platformen, ontwikkelingslessen: bouwen en een Roblox-quiz. Het vrij grote boek (A4-formaat) is speels en kleurrijk vormgegeven met al dan niet omkaderde schermafbeeldingen, begeleid door een korte uitleg en tips. Deze teksten staan veelal in pastelkleurige kaders. Tevens verscheen 'Roblox: de beste avonturengames' (2018)*. Voor jongens en meisjes van ca. 10 t/m 15 jaar die al wel bekend zijn met Roblox.

Specificaties

Nederlands | 9789030503903 | 68 pagina's

Titel Ontdek de wereld van Roblox
Auteur Alexander Cox
Secundaire auteur Graig Jelley ; Ryan Marsh ; Jurjen Tiersma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, augustus 2018
Overige gegevens 68 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels
ISBN 9789030503903
PPN 418082324
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Roblox (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Roblox