Roblox
Boek

Roblox de beste avonturengames (juli 2018)/ geschreven door Alex Wiltshire en Graig Jelley, eindredactie door Graig Jelley ; illustraties door Ryan Marsh, John Stuckey en Joe Bolder ; Nederlandse vertaling [uit het Engels] Jurjen Tiersma ; Nederlandse eindredactie Richard Borgman

Overzicht van de avonturengames van de online game Roblox zoals World Expedition, Galaxy en Zombie Rush. Met schermafbeeldingen in kleur uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Handzame gids voor het spel Roblox, een computergame vergelijkbaar met Minecraft. Roblox is opgebouwd uit meerdere losse avonturengames, zoals World Expedition, Galaxy, Zombie Rush en Moon Tycoon. Per twee bladzijden wordt een avonturengame beschreven door een ontwikkelaar van het spel, waarbij ook een kort interview met deze ontwikkelaar is opgenomen. Het boek geeft uitleg over de diverse games, bijbehorende ideeën en handige tips voor spelers, die steeds toegelicht worden met een kleurenillustratie. De avonturengames zijn ingedeeld in verschillende genres, zoals bouwen, varen, handel en simulatie. De illustraties zijn scherpe schermafbeeldingen in kleur van de verschillende game-modi, in wisselend formaat. Per game-modus worden statistieken gegeven van aantal bezoekers en populariteit. Teksten staan in kaders, duidelijk lettertype en moderne opmaak. Tevens verscheen 'Ontdek de wereld van Roblox' (2018)*. Geschikt voor kinderen en jongeren die beginnen met het spel Roblox en meer willen weten over een van de beschreven avonturengames. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503910 | 96 pagina's

Titel Roblox : de beste avonturengames
Auteur Alex Wiltshire
Secundaire auteur Graig Jelley ; Ryan Marsh ; Jurjen Tiersma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, juli 2018
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Roblox : Top Adventure Games
ISBN 9789030503910
PPN 418082332
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Roblox (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Roblox