Laat je hart spreken
Boek

Laat je hart spreken leg contact met je engelen en ontvang hulp, zegeningen en liefde ([2019])/ Lorna Byrne, vertaling [uit het Engels]: Cora Brouwer

Uitgebreid gebedenboek als hulpmiddel en inspiratiebron voor lezers om te leren bidden. Om zich verbonden te voelen met God en via gebedsengelen kracht, steun maar vooral liefde te kunnen ontvangen.

Aanwezigheid

Recensie

Op verzoek van veel mensen die de auteur hebben gevraagd hoe ze nu het beste konden bidden en waarvoor, heeft ze een uitgebreid gebedenboek geschreven. Via God en aartsengel Michael en vele gebedsengelen die haar omringen, heeft ze gebeden doorgekregen over diverse onderwerpen. Dat varieert van gebeden voor dierenwelzijn en natuurbehoud, voor hulp en genezing van diverse psychische of fysieke aandoeningen, tot het herstel van (overleden) familie en vriendschapsbanden en uiteraard vele dankgebeden. De boodschap van dit boek is helder in al zijn eenvoud; een gebed kan alles zijn wat de lezer wil dat het is. Of dat nu een bekend gebed is of dat er spontaan in eigen woorden wordt gebeden; het belangrijkste is dát je bidt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen, want door te bidden kun je dichter bij je ziel en daardoor dichter bij God komen. Het voelen van die verbondenheid, met jezelf, je beschermengel en God, is het doel. De auteur is bekend van haar debuut, haar memoires 'Engelen in mijn haar' (2009) en heeft inmiddels vele boeken over engelen op haar naam staan. Als aanvulling op haar werk nu een gebedenboek van deze auteur. Ieder gebed is voorzien van een korte uitleg over de bedoeling ervan, met achterin een overzicht van alle gebeden.

Specificaties

Nederlands | 9789022580639 | 224 pagina's

Titel Laat je hart spreken : leg contact met je engelen en ontvang hulp, zegeningen en liefde
Auteur Lorna Byrne
Secundaire auteur Cora Brouwer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2019]
Overige gegevens 224 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Prayers from the heart. - London : Hodder & Stoughton, 2018
ISBN 9789022580639
PPN 418671109
Rubriekscode 423
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Engelen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Engelen