Het vrolijke zoek en vindboek
Boek

Het vrolijke zoek en vindboek met heel veel dingen om op te zoeken! ([2018])/ Richard Scarry, redactie en productie: Veltman Uitgevers

Kun jij twee tennisballen vinden, en elf borden, acht veertjes en twee ijsjes? Groot hardkartonnen prentenboek met vrolijk gekleurde zoekplaten van situaties in onder meer de sneeuw, een overstroomd huis, een barbecue en bij het benzinestation. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Opnieuw een fijn, nostalgisch kijk- en aanwijsboek van Scarry, met de bekende aangeklede dieren, voornamelijk varkentjes, katten en een enkele olifant. Ze zijn in verschillende situaties afgebeeld, zoals in huis, in de sneeuw, op de weg, en zelfs bij een barbecue. Steeds staat in iets andere woorden en dik gedrukt de vraag: kun jij alle dingen vinden? Er is veel actie in de tekening op de dubbele pagina. In een kolom links of rechts zijn steeds twaalf voorwerpen in aparte duidelijke kaders getekend, om aan te wijzen en te zoeken op de tekening. Bij elk voorwerp staat de naam, zonder lidwoord, met het betreffende aantal dat gezocht moet worden ervoor, bv. 2 vishengels of 7 boten. Stevige, gekartonneerde uitgave in vrolijke kleuren op ruim A4-formaat, die goed op jonge peuters is afgestemd en geschikt is voor peuterhandjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048316823

Titel Het vrolijke zoek en vindboek : met heel veel dingen om op te zoeken!
Auteur Richard Scarry
Instelling /Veltman Uitgevers
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2018]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Roger Rhino's search and find!. - Richmond : Five Mile, (c)2018
ISBN 9789048316823
PPN 41823163X
Thematrefwoord Tellen ; Zoekboeken
Taal Nederlands