Wundersmith
Boek

Wundersmith the calling of Morrigan Crow (2018)/ Jessica Townsend

Morrigan is toegelaten tot de Wundrous Society. Maar omdat ze een zeldzame Wundersmith is, mag ze alleen maar één saai vak volgen. Het wordt spannend in Nevermoor als er steeds meer mensen en dieren ontvoerd worden. Wie zou hier achter zitten? Vanaf ca. 11 jaar.

Recensie

Tweede, niet los te lezen deel van de serie* over Morrigan Crow, het meisje dat nét voor haar dood op haar elfde verjaardag werd gered door Jupiter North uit Nevermoor. In het eerste deel moest Morrigan vier opdrachten doen om lid te kunnen worden van de Wundrous Society en dat is haar gelukt. Samen met acht andere winnaars vormt ze nu een groep die hecht moet worden, met vriendschap en vertrouwen. Het eerste schooljaar start en de groepsleden krijgen interessante vakken, maar Morrigan moet het doen met saaie lessen over de geschiedenis van de in en inslechte Wundersmiths. De Society vindt het te gevaarlijk om haar, een Wundersmith, andere lessen te geven. Jupiter is veel weg, omdat hij de politie helpt zoeken naar de ontvoerde mensen en dieren. Het wordt er niet leuker op in Nevermoor en dan is Ezra Squall, de slechtste mens ooit, er ook nog... Een magisch en enorm spannend verhaal. Héérlijk boek waarin het de auteur is gelukt om de stijl van deel 1 vast te houden. Kleine illustraties bij de start van ieder hoofdstuk. Achterin de aankondiging van deel 3. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Engels | 9781510105638 | 404 pagina's

Titel Wundersmith : the calling of Morrigan Crow
Auteur Jessica Townsend
Secundaire auteur Beatriz Castro
Type materiaal Boek
Uitgave London : Orion Children's Books, 2018
Overige gegevens 404 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie A Nevermoor book. - Colofon vermeldt: illustrations Beatriz Castro - Vervolg op: Nevermoor : the trials of Morrigan Crow
ISBN 9781510105638
PPN 420595171
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Schoolleven ; Ontvoeringen
Taal Engels