Successor's promise
Boek

Successor's promise (2018)/ Trudi Canavan

Het is vijf jaar na het einde van de Raen, wanneer Tyen en Rielle elkaar weer tegenkomen en dit keer omdat hun werelden elkaar bedreigen. Zij worden aangesteld om te onderhandelen en hun liefde bloeit.

Aanwezigheid

Recensie

Het is vijf jaar na het einde van de Raen, wanneer Tyen en Rielle elkaar weer tegenkomen. Dit keer omdat hun werelden elkaar bedreigen. Zij worden aangesteld om te onderhandelen en hun liefde bloeit. Maar hun geheimen en verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat hun paden weer gescheiden worden. Dahli wil nog steeds de Raen terugbrengen en dus moet Rielle ervoor zorgen dat de jongen Qall uit zijn handen blijft. Ondertussen probeert Tyen nog steeds Vella terug te brengen naar menselijke vorm, maar hiervoor heeft hij kennis nodig van de verkeerde mensen. Een mooi vervolg in de Millenium's Rule serie*. Wederom verteld vanuit de twee hoofdpersonen, waardoor je veel in hun gedachten zit. Dit en het feit dat ze gedachten kunnen lezen zorgt ervoor dat er wat interactie mist tussen karakters. Ook is het verhaal hierdoor soms wat langdradig, maar zeker de moeite waard. Met een prachtige wereldopbouw, een zeer interessant magisch systeem en een verrassend plot. Niet los te lezen. Canavan (1969) is een van de meeste bekroonde huidige fantasyschrijfsters.

Specificaties

Engels | 9780356501185 | 565 pagina's

Titel Successor's promise
Auteur Trudi Canavan
Type materiaal Boek
Uitgave London : www.orbitbooks.net, 2018
Overige gegevens 565 pagina's, 16 ongenummerde pagina's - 20 cm
Annotatie Bevat tevens de proloog en het eerste hoofdstuk van: The tethered mage / Melissa Caruso. - (Swords and Fire trilogy ; book one) - Oorspronkelijke uitgave: 2017
ISBN 9780356501185
PPN 419403450
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

Millennium's rule
Boek

Millennium's rule (2014-...)

vol. 3
Uitgeleend
Trudi Canavan