Waar is Wally? In de schijnwerpers
Boek

Waar is Wally? In de schijnwerpers ([2018])/ Martin Handford

Wally reist naar Hollywood, naar de ruimte, een vulkaan en een piratengrot. Kun je hem vinden tussen de honderden andere mensen? En kun je ook de andere figuren vinden? Zoekboek met transparante plastic bladen waarachter met een kartonnen zaklamp gezocht kan worden. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Over Wally, met zijn bril, spijkerbroek en rood-wit gestreepte trui en muts, die zich in allerlei situaties met massa's mensen begeeft, zijn al talloze zoekboeken verschenen. Deze uitgave is een bijzondere variant: dit keer zijn er zes zoekplaten, gedrukt op een transparant plastic folieblad op de rechterpagina's. Omdat de achterliggende pagina diep zwart is, is de zoekplaat nauwelijks zichtbaar, maar met behulp van een uitneembare kartonnen 'zaklamp' lukt dat wel. De zwarte zaklamp kan aan de zijkant worden ingestoken en door die achter de zoekplaat te bewegen, kan met de witte 'lichtbundel' gezocht worden. De zes overvolle zoekplaten tonen totaal uiteenlopende situaties: een ruimteschip, Hollywood, een piratengrot, een vulkaan, de oceaan en een discotheek. Op elke pagina staat een lijst met zoekopdrachten, bv. een verlegen vis, een bang standbeeld of een verliefde piraat en op elke pagina kan ook gezocht worden naar Wally, zijn vriendin, een tovenaar, een hond en een boef. Vrijwel vierkant formaat. De pagina's zijn van dun karton met de bekende kleurrijke, drukke vormgeving. Aan de binnenkant van het omslag is een kartonnen houdertje geplakt waar de zaklamp kan worden ingestoken. Kijk- en zoekplezier voor puzzelaars vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463131261

Titel Waar is Wally? In de schijnwerpers
Uniforme titel Waar is Wally? In de schijnwerpers
Auteur Martin Handford
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2018]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm - 1 kartonnen zaklamp
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Where's Wally? The spectacular spotlight search. - London : Walker Books Ltd, (c)2018
ISBN 9789463131261
PPN 419489444
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford