Verkopen als tweede beroep
Boek

Verkopen als tweede beroep klantgericht verkopen voor zakelijke professionals (januari 2019)/ Werner Hoenders, corrector: Carolien van der Ven

Adviezen voor zakelijke professionals (vrije beroepen) zoals advocaten, ingenieurs, accountants en adviseurs om hun diensten door sympathiek en assertief gedrag onder de aandacht van clienten te brengen.

Recensie

'Klantgericht verkopen voor zakelijke professionals', zo luidt de ondertitel. Maar dit is geen boek voor verkopers, maar gericht op (vrije beroepen): advocaten, ingenieurs, accountants, adviseurs, coaches, therapeuten en andere professionals. Veel van deze professionals hebben een cognitieve dissonantie ten opzichte van verkopen. Maar vanuit hun vakkennis kunnen ze met de pijlers Lief en Lef meer, leukere en betere opdrachten krijgen; oftewel sympathiek en assertief. Daartoe wordt een tienstappenplan geboden: Stel doelen, Bepaal doelgroep, Netwerken, Afspraken maken, Gespreksvoorbereiding, Juiste vragen stellen, Luisteren, Goed aanbod doen, Offerte maken en Onderhandelen. Deze worden in tien hoofdstukken nader uitgewerkt en ingevuld met opdrachten en tips. De auteurs is verkoopdeskundige. Hij traint professionals en verzorgt presentaties en lezingen. Een boek gericht op professionele deskundigen die meer en meer passende opdrachten willen verkrijgen.

Specificaties

Nederlands | 9789461263025 | 167 pagina's

Titel Verkopen als tweede beroep : klantgericht verkopen voor zakelijke professionals
Auteur Werner Hoenders
Secundaire auteur Carolien van der Ven
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Zaltbommel : Haystack, januari 2019
Overige gegevens 167 pagina's - 22 cm
ISBN 9789461263025
PPN 418232504
Rubriekscode 369.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Verkoopkunde
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Verkoopkunde