Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De leeuw tegen de tijger
Boek

De leeuw tegen de tijger ([2018])/ Isabel Thomas, vertaling [uit het Engels]: Anja De Lombaert ; eindredactie: Firet Redactie en Tekst

De leeuw en de tijger zijn allebei sterk en gevaarlijk. Als ze met elkaar zouden vechten, wie zou dan winnen? Met grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Handzame uitgave in de subserie 'Wie wint?'* binnen de uitgebreide reeks 'Mijn eerste docu-boek'. Deze serie gaat over de krachtmeting tussen twee dieren die met elkaar vergeleken worden, gevolgd door de vraag: 'Wie wint?'. In dit deel worden de leeuw en tijger met elkaar vergeleken. Het format van de overkoepelende reeks zal bij velen bekend zijn: de informatie wordt aangereikt via duidelijke, grote kleurenfoto's en een begeleidende doeltreffende tekst zo'n drie zinnen. Deze bevat informatie die, hoe compact ook, boordevol weetjes, inzichten en denkwijzers zit. Sommige woorden zijn vetgedrukt en worden achterin uitgelegd. Aansprekende, educatief-didactische uitgave, met informatie die deze doelgroep uitnodigen om zelf op onderzoek uit te gaan. Goede serie en mooie uitgave: met register, verwijzing naar een drietal boeken en websites. Oorspronkelijk Engelstalig (2018), vertaald in goed Nederlands. Uitgave die voor een deel zelfstandig en voor een deel onder begeleiding kan worden doorgenomen. Vanaf ca. 8 jaar, ook geschikt voor iets oudere kinderen die moeite hebben met lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789463413893 | 24 pagina's

Titel De leeuw tegen de tijger
Auteur Isabel Thomas
Instelling /Firet Redactie en Tekst, Tilburg
Secundaire auteur Anja De Lombaert
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2018]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Lion vs. tiger. - Capstone Global Library Ltd., (c)2018. - (Animal rivals)
ISBN 9789463413893
PPN 419113118
Rubriekscode 598.95
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leeuwen ; Tijgers
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Leeuwen

Relaties/Serie

Mijn eerste docu-boek. Wie wint?
Boek

Mijn eerste docu-boek. Wie wint? (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Isabel Thomas