Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Tijn en de dokter
Boek

Tijn en de dokter ([2018?])/ geschreven door Betty Sluyzer, met illustraties van Pauline Oud

Tijn gaat met zijn moeder naar het consultatiebureau. Hij moet zijn kleren uitdoen zodat de dokter hem kan onderzoeken. Hij krijgt ook een prikje. Als het klaar is, krijgt Tijn als beloning van mama een dokterskoffer. Vierkant prentenboekje met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 04/09/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters SLUY

Recensie

Tijn gaat voor een algemeen onderzoek en een prik naar de dokter. Na afloop krijgt hij van moeder een doktersset uit de speelgoedwinkel, waarmee hij thuis de opgedane ervaringen kan naspelen. In het boek zijn veel aanknopingspunten uit het dagelijks leven van kleine kinderen te vinden, maar niet altijd zijn de teksten en illustraties even waarheidsgetrouw. De vrolijke, kleurrijke en losjes ingekleurde tekeningen zijn gedetailleerd en bieden veel stof voor kijken en vertellen. In een witte balk onder de tekeningen staan enkele regels tekst in een schreefloze letter, met op bijna elke pagina een vraag. Een stevig, vierkant, gebonden prentenboekje geschikt voor peuters vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789491662416

Titel Tijn en de dokter
Auteur Betty Sluyzer
Secundaire auteur Pauline Oud
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Goirle : SpecialBooX, [2018?]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie 1e druk van deze uitgave: Zuid-Beijerland : SpecialBooX, (c)2015. - Oorspronkelijke uitgave: Naarden : Kimio, 1998. - (Een Kimio peuterboekje)
ISBN 9789491662416
PPN 42095841X
Thematrefwoord Doktersbezoeken
Taal Nederlands