Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Tijn op de fiets
Boek

Tijn op de fiets ([2018?])/ geschreven door Betty Sluyzer, met illustraties van Pauline Oud

Wanneer Tijn bij mama op de fiets naar opa en oma gaat, komen ze onderweg een vrachtauto, een trein, boten en een vliegtuig tegen. Vierkant prentenboekje met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tijn gaat voorop bij zijn moeder op de fiets naar opa en oma. Onderweg komen ze een vrachtauto tegen, moeten ze wachten voor de trein, fietsen ze langs de haven en in de lucht vliegt een vliegtuig. Klein vierkant prentenboek met veel vrolijk gekleurde illustraties in een speelse, losse stijl. De tekst van het eenvoudige verhaaltje staat in een schreefloze letter in zeer kleine tekstblokken boven een kleine tekening; op de tegenoverliggende pagina staat een paginagrote illustratie. Bedoeld voor peuters die met dit boek spelenderwijs kennismaken met de verschillende vormen van vervoer. Ook de schutbladen zijn geïllustreerd met allerlei vervoermiddelen en de geluiden die ze maken. Deeltje uit een reeks* over herkenbare onderwerpen uit de dagelijkse leefwereld van peuters en jonge kleuters. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789491662393

Titel Tijn op de fiets
Auteur Betty Sluyzer
Secundaire auteur Pauline Oud
Type materiaal Boek
Editie 3e druk;
Uitgave Goirle : SpecialBooX, [2018?]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie 1e druk van deze uitgave: Zuid-Beijerland : SpecialBooX, (c)2015. - Oorspronkelijke uitgave: Naarden : Kimio, 1996. - (Een Kimio peuterboekje)
ISBN 9789491662393
PPN 420958304
Thematrefwoord Vervoermiddelen ; Fietsen (werkwoord)
Taal Nederlands