Trapped. Seizoen 2
DVD

Trapped. Seizoen 2 ([2018])/ Baltasar Kormákur

Wanneer een schapenboer de minister van Economische Zaken wil vermoorden. gaat politiechef Andri Ólafsson op onderzoek in het noorden van het land.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een IJslandse thrillerserie, opnieuw met in de hoofdrol Ólafur Darri Ólafsson. Wanneer de IJslandse minister van Economische Zaken de regeringsgebouwen wil binnengaan, wordt ze aangevallen door een man die haar en zichzelf in brand steekt. Het blijkt te gaan om een schapenboer uit het arme noorden van het land. Het onderzoek leidt politiechef Andri Ólafsson naar een afgelegen vallei waar schapenboeren strijden tegen internationale bedrijven die een hypermoderne geothermische energiecentrale willen uitbreiden. Andri krijgt te maken met keiharde zakenbelangen, milieuproblemen en illegale buitenlandse werknemers. Naast oude bekenden zijn er ook nieuwe personages. Tien afleveringen.

Specificaties

Ijslands | 5407003481426

Titel Trapped. Seizoen 2
Uniforme titel Ófærð
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Baltasar Kormákur ; Ilmur" Kristjánsdóttir ; Ólafur Darri" Ólafsson ; Óskar Thór" Axelsson
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2018]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Ingvar Eggert Sigurdsson. - Regisseurs onder anderen: Baltasar Kormákur, Oskar Thor Axelsson. - IJslands gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van het televisieprogramma: IJsland : RVK. studios, 2017-2018 - Oorspronkelijke titel: Ófærð
ISBN 5407003481426
PPN 421035714
Genre thriller
Taal Ijslands

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Trapped
DVD

Trapped (2016-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend