The spy who dumped me
DVD

The spy who dumped me ([2018])/ directed by Susanna Fogel

De vriendinnen Audrey en Morgan komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Zo raken ze betrokken bij een internationale samenzwering.

Recensie

Actiekomedie van Susanna Fogel (Life partners) met Mila Kunis (Bad moms; Friends with benefits) en Kate McKinnon (Girls night out). Dertigers Audrey en Morgan wonen in Los Angeles en zijn beste vriendinnen. Audrey is gedumpt door haar vriendje, maar wanneer hij plotseling weer opduikt blijkt dat hij een spion is die wordt achtervolgd door een bende huurmoordenaars. Net voor zijn dood vraagt hij Audrey een pakketje in Wenen af te leveren bij zijn contactpersoon. De twee vrouwen reizen naar Europa en komen terecht in een internationale samenzwering vol shoot-outs en achtervolgingen. De recensenten geven 2 of 3 sterren. Dana Linssen (NRC 7-8-'18): '(...) Het is, ondanks de titel, noch spionagefilm noch romantische komedie. Het scenario is hilarisch slecht, maar het is een groot plezier om Kunis en McKinnon zich door een anarchistische opeenvolging van plottwists heen te zien worstelen en steeds meer in hun rol te zien groeien. (...)' Winnaar van de People's Choice Award voor Beste komedie.

Specificaties

Engels | 5412370870308

Titel The spy who dumped me
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Susanna Fogel ; Mila Kunis ; Kate McKinnon
Type materiaal DVD
Uitgave Braine-l'Alleud : Belga Films, [2018]
Overige gegevens 1 dvd-video (117 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2018
ISBN 5412370870308
PPN 420898654
Genre humoristische roman - humoristische roman
Taal Engels