Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Handlettering & illustratie in je bulletjournal
Boek

Handlettering & illustratie in je bulletjournal ([2018])/ Anne Jorinde Kuiper van Gouden Lijntjes, eindredactie: Marielle van der Groen

Handboek over zowel het beginnen en versieren van een Bullet Journal: een blanco notitieboek waarin je alles kan bijhouden om meer structuur in je leven aan te brengen, zoals: agenda, dagboek, lijstjes, ideeen.

Recensie

Dit boek vertelt je, anders dan de titel doet vermoeden, alles over zowel het beginnen en versieren van een Bullet Journal (BuJo); een blanco notitieboek waarin je alles kan bijhouden om meer structuur in je leven aan te brengen (zoals: agenda, dagboek, lijstjes, ideeën). Het eerste deel gaat over het uitleggen van het systeem, wat het voor je kan betekenen, je eigen stijl vinden, hoe te beginnen en een uitleg over de benodigde materialen. Hierna ga je aan de slag. Eerst met leuke laagdrempelige oefeningen om het ijs te breken en de basis op te zetten. Daarna volgen hoofdstukken met uitleg over handlettering en het maken van illustraties. In het laatste hoofdstuk wordt alles gecombineerd om de meest prachtige pagina's te maken. Foutje gemaakt? Ook hier worden oplossingen voor gegeven. Een leuk en informatief boek vol inspiratie, luchtig gebracht, met vele handige tips, mooie voorbeelden en in een vrolijke lay-out. Zeer geschikt voor beginners, maar gevorderden kunnen er zeker inspiratie mee opdoen.

Specificaties

Nederlands | 9789491853234 | 143 pagina's

Titel Handlettering & illustratie in je bulletjournal
Uniforme titel Handlettering en illustratie in je bulletjournal
Auteur Anne Jorinde Kuiper
Secundaire auteur Mariëlle van der Groen
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte creatief, [2018] - Kalmthout : Van Halewyck
Overige gegevens 143 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789491853234
PPN 418218234
Rubriekscode 746
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kalligrafie
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Kalligrafie