Op het eerste gezicht
Boek

Op het eerste gezicht roman ([2019])/ Karen Witemeyer, vertaald [uit het Engels] door Tobya Jong

Een jonge vrouw, die vanwege haar verschillend gekleurde ogen door vrijwel iedereen in haar omgeving wordt afgewezen, ontmoet een man die niet voor haar terugschrikt.

Aanwezigheid

Recensie

Eind negentiende eeuw: Evangeline Hamilton heeft twee verschillend gekleurde ogen. Dat maakt dat velen denken dat er een vloek op haar rust en daarom mijden ze haar. Daardoor heeft Evangeline weinig meer mensen in haar leven dan Zach en Seth - de twee 'broers' met wie ze een gezin vormt, sinds de dag dat ze alle drie alleen achterbleven. Wanneer ze een nieuwe buurman krijgt, Logan Fowler, is ze dan ook verbaasd als blijkt dat hij niet voor haar terugschrikt en zelfs vrienden met haar wil worden. Opeens is het leven veel fijner, maar dan blijkt dat hij van plan is Zach iets aan te doen. Met dit boek levert de auteur een roman af die prima past in het rijtje boeken dat ze al op haar naam heeft staan. Net als haar voorgaande romans is deze soepel geschreven, leest vlot weg, bevat een positieve christelijke boodschap en is zowel spannend als romantisch. Hoewel dat maakt dat je van tevoren eigenlijk al weet hoe het slot zal zijn, zorgen de verschillende plotwendingen ervoor dat je blijft lezen. En gezien de grote groep fans van deze auteur zal dit boek dan ook bij velen in trek zijn. Eerste deel van de serie 'De Hamilton family'.

Specificaties

Nederlands | 9789492234476 | 412 pagina's

Titel Op het eerste gezicht : roman
Auteur Karen Witemeyer
Secundaire auteur Tobya Jong
Type materiaal Boek
Uitgave Veenendaal : Grace Publishing House, [2019]
Overige gegevens 412 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: More than meets the eye. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2018. - (Patchwork Family ; 1)
ISBN 9789492234476
PPN 421367253
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Hamilton family
Boek

De Hamilton family (2019-...)

vol. 1
Uitgeleend
Karen Witemeyer