Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Dribbel naar de bieb
Boek

Dribbel naar de bieb ([2019])/ Eric Hill

Dribbel gaat met zijn vader naar de bibliotheek. Er is straks een verkleedfeest! Dribbel levert eerst zijn boeken in en schuift dan aan bij het voorleesuurtje. Hij kan ook gaan knutselen of een boekje lezen in het stiltehoekje. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuwe Dribbel, bekend uit vele uitgaven in allerlei vormen en maten. Ditmaal gaat het koddige hondje met papa naar de bibliotheek. Daar is een voorleesuurtje met verkleedfeest ter ere van Wereldboekendag. Je mag als je favoriete personage! Zo zijn er enkele dieren te herkennen als een bekend sprookjesfiguur. Maar voordat alles begint, moet eerst achter flappen naar Dribbel worden gezocht. Het boekje met dun omlijnde illustraties in sprekende kleuren laat ook enkele bibliotheek gerelateerde activiteiten zien. De eenvoudige tekst in grote zwarte letters sluit goed aan bij wat er te zien is. Uitgevoerd in stevig karton met twee afgeronde hoeken. Een bibliotheekbezoek wordt neergezet als een feestje, met plezier en vriendjes ontmoeten, én de bibliotheek als plek waar je boeken mag lenen komt ook goed naar voren. Al eerder verscheen 'Dribbel houdt van boeken' (2011), waarin het hondje met zijn moeder de bibliotheek bezoekt. Door de speelse aanpak van het onderwerp en de herkenbaarheid zal het in de smaak vallen bij (ouders en) kinderen. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000365746

Titel Dribbel naar de bieb
Auteur Eric Hill
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Type materiaal Boek
Uitgave [Houten] : Van Holkema & Warendorf, [2019]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Engels: Van Holkema & Warendorf. - Omslag vermeldt: Flapjesboek - ISBN ontleend aan de barcode op de achterkant - Vertaling van: Find Spot at the library. - London : Penguin Random House Children's, 2019
ISBN 9789000365746
PPN 42079820X
Thematrefwoord Bibliotheken ; Verkleden ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands