Niks
Boek

Niks in makkelijke taal ([2018])/ Koen Gubbels, bewerking in eenvoudige taal: Jet Doedel ; redactie: Eenvoudig Communiceren

Na zijn scheiding gaat een man een nieuw zakelijk avontuur aan in China, maar dat loopt niet goed af. Verhaal in makkelijke woorden en korte zinnen.

Aanwezigheid

Recensie

Na zijn scheiding van vrouw en zoon drinkt Nik maandenlang zijn onvrede en verdriet weg, waardoor zelfs zijn bedrijf erdoor failliet dreigt te gaan. Een mail uit China doet een beroep op zijn deskundigheid en maakt een einde aan Niks lethargie. Hij ziet kans voor een nieuwe start en gaat op avontuur. Dat loopt slecht af: zijn Chinese contactpersoon blijkt iemand uit de sinistere wereld van de orgaanhandel en Nik wordt een van zijn slachtoffers. Het enige positieve gevolg is het hernieuwde contact met zijn zoon. Helaas is de nachtmerrie daarna nog niet afgelopen. Deze thriller is het debuut van de auteur die uit het bedrijfsleven komt. Hij kreeg er een nominatie voor de Hebban Debuutprijs 2017 voor. Ook in de makkelijk-lezenversie is het verhaal loeispannend, tot aan het einde toe. Er komt zelfs nog wat liefde aan te pas en een vleugje geschiedenis van China. Een zeer geslaagde uitgave, geschikt voor de gevorderde laaggeletterde of NT-2 student. Met het keurmerk Makkelijk Lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789086963485 | 88 pagina's

Titel Niks : in makkelijke taal
Auteur Koen Gubbels
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Jet Doedel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Eenvoudig Communiceren, [2018] - [Brussel] : Lezen voor Iedereen
Overige gegevens 88 pagina's - 21 cm
Annotatie ISSN van de serie: ISSN 2352-7463 - Bewerking van: Niks. - Amsterdam : Ambo|Anthos, 2016
ISBN 9789086963485
PPN 42076108X
Genre thriller - psychologische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leeslicht
Boek

Leeslicht lezen in gewone taal (2007-...)

vol.
Uitgeleend