Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Partystress!
Boek

Partystress! avonturen van een niet-zo-gelukkige jarige job ([2019])/ Rachel Renée Russell, in samenwerking met Nikki Russell en Erin Russell ; vertaling [uit het Engels]: Mechteld Jansen

De meiden plannen een geweldig feest voor de verjaardag van Nikki. Een poolparty met dj en wel honderd gasten. Hoe ingewikkeld kan dat zijn? Maar Nikki's moeder vindt het allemaal veel te duur. Kunnen de meiden voorkomen dat Nikki's verjaardag een drama wordt? Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit dertiende deel van de serie 'Dagboek van een muts'* plannen de meiden een geweldig feest voor de verjaardag van Nikki. Een poolparty met dj en wel honderd gasten. Hoe ingewikkeld kan dat zijn? Maar Nikki's moeder vindt het allemaal veel te duur. Kunnen de meiden voorkomen dat Nikki's verjaardag een drama wordt? De tekst oogt handgeschreven; sommige woorden zijn in hoofdletters en/of in vet of cursief gedrukt. Met stripachtige zwart-wittekeningen die onlosmakelijk met de tekst verbonden zijn. Inhoudelijk heeft de serie weinig om het lijf, maar de uitvergrote situaties zijn humoristisch en herkenbaar voor tienermeiden. De serie is populair en verschijnt oorspronkelijk in het Engels als 'Dork diaries'. Naast de dertien delen zijn er twee extra boeken, over het hebben/invullen van een dagboek. Achterin staat beknopte informatie over de auteur en de serie. Voor meisjes vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026148248 | 301 pagina's

Titel Partystress! : avonturen van een niet-zo-gelukkige jarige job
Auteur Rachel Renée Russell
Secundaire auteur Nikki Russell ; Mechteld Jansen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2019]
Overige gegevens 301 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Tales from a not-so-happy birthday. - New York : Aladdin, 2018. - (Dork Diaries ; 13)
ISBN 9789026148248
PPN 420904735
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Dagboeken ; Verjaardagen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een muts
Boek

Dagboek van een muts (2011-...)

vol. 13
Uitgeleend
Rachel Renée Russell