Milo's dierenwereld in zwart-wit
Boek

Milo's dierenwereld in zwart-wit ([2019])

Kijk, dit is Milo de kat. Ken je ook de hond, de koe, de ijsbeer, de vleermuis, de zwaan en de andere dieren? Vierkant hardkartonnen aanwijsprentenboekje met illustraties in zwart-wit van veertien dieren. Vanaf ca. 3 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Dunkartonnen, vierkant babyboekje met twee afgeronde hoekjes, uitgevoerd in zwart-wit. Daarmee sluit het goed aan op de eerste levensmaanden, waarin baby's vooral contrasten zien. Ook kijken ze graag naar patronen, waarop de gestileerde illustraties eveneens inspelen. De grote ronde ogen zullen ook de aandacht vasthouden. Veertien dieren passeren de revue, één per pagina, waaronder ook minder voor de hand liggende dieren als de vleermuis en het stinkdier. Alle dieren worden benoemd met bepaald lidwoord. De rij wordt geopend door kat Milo, over wie al eerder een zwart-wit boekje verscheen: 'Milo ziet de wereld in zwart-wit'*. Mooi uitgevoerde, aan te bevelen uitgave voor baby's vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789002267963

Titel Milo's dierenwereld in zwart-wit
Uniforme titel Milo
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Oogappel, [2019]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 15 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Milo. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Milo's black and white animals. - Birkenhead : Fourth Wall Publishing, (c)2017
ISBN 9789002267963
PPN 421785314
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Aanwijsboeken
Taal Nederlands