Dylan Haegens
Boek

Dylan Haegens de filmverboeking ([2018])/ geschreven door Dick Bouqet

Dylan Haegens heeft het helemaal voor elkaar met zijn succesvolle YouTube-kanaa. Maar concurrent IJsbrand maakt zijn filmpjes steeds sneller en beter na. Wat is zijn geheim? Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dylan Haegens heeft het helemaal voor elkaar met zijn succesvolle YouTube-kanaal. Zijn concurrent IJsbrand doet hem alleen steeds na en is daar dan veel beter in. Als Dylan achter zijn geheim komt, gaat hij hetzelfde proberen. Helaas loopt dat totaal uit de hand. De echte Dylan Haegens is met zijn YouTube-kanaal ook enorm populair geworden. Inmiddels zijn er onder zijn naam dan ook een tijdschrift, merchandise, een stripboek en een bioscoopfilm verschenen. Die film heeft scriptschrijver Dick Bouquet in boekvorm gegoten en daar is deze uitgave uitgekomen. Helaas lijken het meer beschrijvingen te zijn van de filmscènes, dan dat er een verhaal gevormd wordt. Scènes en dialogen worden daardoor minder spannend en ook minder grappig. Dat is jammer, want sommige grappen hadden zelfs voor volwassenen grappig kunnen zijn. Het boek is dus niet zo goed geschreven, maar dat maakt kinderen niets uit. Het gaat immers over Dylan Haegens - dat is voor veel kinderen meer dan genoeg om het leuk te vinden. Gedrukt in vrij kleine letter met weinig interlinie. In het midden een kleurkatern met foto's uit de film. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463130653 | 116 pagina's

Titel Dylan Haegens : de filmverboeking
Uniforme titel Het boek van de film van Dylan Haegens
Auteur Dick Bouquet
Secundaire auteur Dylan Haegens ; Michiel Peereboom
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2018]
Overige gegevens 116 pagina's, 8 ongenummeerde pagina's platen - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Naar de film van Dylan Haegens. - Naar het scenario van Michiel Peereboom - Omslagtitel: Het boek van de film van Dylan Haegens
ISBN 9789463130653
PPN 421284811
Thematrefwoord Vloggers ; YouTube ; Roem
Taal Nederlands