Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De cyclus van leven en dood
Boek

De cyclus van leven en dood (juni 2018)/ Thea Terlouw

Mediamiek ontvangen voorbeelden van hoe mensen groeien naar bewustzijn door de vele levens heen die zij hebben geleefd op aarde en elders.

Aanwezigheid

Recensie

Medium Terlouw ontvangt via haar overleden vriendin Margreet informatie over het leven aan gene zijde. Hun doel is de mensen te stimuleren om de angst voor de dood los te laten en te transformeren naar een groeiend bewustzijn. Sinds kort is het overgegane zielen toegestaan hun hele levensboek te lezen, dat wil zeggen toegang te krijgen tot alle voorafgaande levens op Aarde en elders. Door inzicht in de patronen daarvan en zaken te verwerken die nog onaf zijn, dragen ze bij aan de spirituele ontwikkeling van de mensheid en de planeet. Margreet nodigt zielen uit hun verhaal te vertellen en geeft daarbij zelf soms uitleg. De onderwerpen die aan de orde komen, variëren van zelfdoding en euthanasie tot invloed van kerk en religie, Pleiadiërs, Atlantis en zeer korte levens. De behoefte van zielen om alle vorige levens in balans te krijgen is in deze overgangstijd erg groot. Deze druk is uitgebreid met zes nieuwe verhalen en het voorwoord is herschreven. Met biografie van de auteur en een geactualiseerde, maar ongeordende literatuuropgave. Voor spiritueel geïnteresseerden en stervensbegeleiders.

Specificaties

Nederlands | 9789082581461 | 272 pagina's

Titel De cyclus van leven en dood
Auteur Thea Terlouw
Type materiaal Boek
Editie 1e volledig hernieuwde druk;
Uitgave [Breda] : Obeliskboeken, juni 2018
Overige gegevens 272 pagina's - 21 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: een schitterende reis - Oorspronkelijke uitgave: Laren (NH) : Petiet, 2001 - Met literatuuropgave
ISBN 9789082581461
PPN 417568592
Rubriekscode 423
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritisme