Tekstboek - feest
Boek

Tekstboek - feest ([2018])/ Elisa van Spronsen, foto's: Shutterstock ; redactie Van Riel Redactie

Fante gaat met opa en oma naar het kampeerbos. De camping bestaat 25 jaar, dus er komt groot feest. De medewerkers gaan optreden in een circus. Maar dat gaat niet zoals ze gehoopt hadden. Keerdruk met zestien leesteksten bij het thema feest. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Estafette editie 3* is de vernieuwde leerlijn technisch lezen (met leesbegrip) voor groep 4 t/m 8 van de basisschool. Deze uitgave, Omnibus E4-A, hoort bij het derde leerstofpakket van groep 4. Het tekstboek bestaat uit zestien leesteksten met het thema feest. Iedere tekst beslaat twee pagina's. De tekstsoort varieert van een krantenartikel, dagboekfragment, recept en verhaal tot een uitnodiging, dialoog en appgesprek. De verhalen zijn vlot leesbaar en eigentijds, verdeeld in alinea's en/of kopjes en aangevuld met tekeningen en foto's in kleur. Boven aan de pagina staat een pictogram met het gebruikte communicatiemiddel. Draai het boek om voor een spannend verhaal, waarin het thema 'feest' wordt voortgezet. Fante woont bij haar opa en oma. Haar ouders werkten bij het circus. Maar ze zijn allebei overleden. Opa en oma hebben een huisje in het kampeerbos. Het kampeerbos bestaat 25 jaar. Ze gaan het vieren met een circus. Maar dat gaat niet zo goed. Met grappige kleurenillustraties in verschillende groottes. Vanaf ca. 8 jaar. Ook geschikt voor thuisgebruik.

Specificaties

Nederlands | 9789048734498 | 39 pagina's

Titel Tekstboek - feest
Uniforme titel Fante weet van wanten Feest
Auteur Elisa van Spronsen
Instelling /Van Riel Redactie ; /Shutterstock
Secundaire auteur Harmen van Straaten
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, [2018]
Overige gegevens 39 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie E4, A - Keerdruk met: Fante weet van wanten / Harmen van Straaten ; tekeningen van Harmen van Straaten ; redactie Anne Colenbrander. - 45 pagina's
ISBN 9789048734498
PPN 419050213
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Feesten ; Circussen ; Ongelukken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Estafette. Omnibussen
Boek

Estafette. Omnibussen (2018-...)

vol.
Uitgeleend