Apparition et autres contes
Boek

Apparition et autres contes (janvier 2014)/ Guy de Maupassant, adaptation de Sarah Guilmault ; illustrations de Greta Cencetti ; rédaction: Sarah Negrel

Vier korte verhalen. Huiver bij het verhaal van een oude Markies, deel het tragische lot van Mathilde, luister naar de bekentenissen van een vrouw op haar sterfbed en keer ten slotte terug naar de wereld waar het bovennatuurlijke verklaard wordt. Met opdrachten en een cd. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vier korte verhalen die zich afspelen in de mysterieuze wereld van De Maupassant. Huiver bij het verhaal van een oude Markies, deel het tragische lot van Mathilde, luister naar de bekentenissen van een vrouw op haar sterfbed en keer ten slotte terug naar de wereld waar het bovennatuurlijke verklaard wordt. Aantrekkelijk vormgegeven leerboekje uit de reeks 'Lire et s'entraîner'*, compleet met woordenlijstjes, vier dossiers over Guy de Maupassant en veel verschillende (grammatica- en begrips)oefeningen. Met veel kleurenillustraties. Op de bijgeleverde cd staat de voorgelezen versie van het verhaal en uitspraak- en luisteroefeningen. De verhalen zijn onderhoudend, en het boekje is uitstekend geschikt om op een speelse en toegankelijke manier Frans te leren. Niveau: B1. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Frans | 9788853014245 | 95 pagina's

Titel Apparition et autres contes
Auteur Guy de Maupassant
Secundaire auteur Sarah Guilmault ; Greta Cencetti
Type materiaal Boek
Editie Première édition;
Uitgave [Gênes] : Cideb, janvier 2014
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - audio-cd
Annotatie Gebaseerd op: Apparition. - 1883 + en: La parure. - 1884 + en : La confession. - 1883 + en: Le tic. - 1884
ISBN 9788853014245
PPN 421307412
Genre verhalenbundel
Taal Frans

Relaties/Serie

Lire et s'entraîner. Niveau 3
Boek

Lire et s'entraîner. Niveau 3 (2002-...)

vol.
Uitgeleend