Winterliefde
Boek

Winterliefde (november 2018)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels] Henk Stam en Annoesjka Oostindiër

Een rechercheur wordt verliefd op een diskjockey als hij onderzoekt welke beller haar in een nachtuitzending met de dood heeft bedreigd en een advocate vindt de liefde bij de broer van een jongen die betrapt is bij diefstal.

Aanwezigheid

Recensie

Bundel met twee verhalen. 'Als de nacht valt': Cilla, diskjockey in Denver, wordt tijdens haar nachtuitzending telefonisch met de dood bedreigd. Rechercheur Boyd en zijn collega Althea zoeken contact met Cilla om de beller te traceren. Vanaf de eerste kennismaking is Boyd verliefd op Cilla en bij elke ontmoeting geeft hij haar seksueel getinte liefkozingen. Cilla, die een traumatisch verleden heeft, wijst hem af maar tijdens de duur van het onderzoek groeien ze naar elkaar toe en uiteindelijk wordt ze zijn bruid. In 'Hopeloos verloren' wordt pro-deo advocate Rachel geconfronteerd met Nick die betrapt is bij een diefstal. Zijn drie mededaders wisten te ontkomen. Hij woont in Manhattan bij zijn stiefbroer Zack Muldoon die een bar heeft. Nick heeft een traumatisch verleden. Zodra Zack met Rachel kennis maakt wordt hij verliefd en zoekt hartstochtelijk toenadering. Rachel reageert afwijzend maar geeft steeds meer toe en ook zij stemt toe in een huwelijk. Bij alle twee de verhalen wordt het onderzoek overspoeld door de seksuele gevoelens en handelingen die expliciet worden beschreven. Soft porno verhaal.

Specificaties

Nederlands | 9789402731804 | 414 pagina's

Titel Winterliefde
Uniforme titel Als de nacht valt Hopeloos verloren
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Henk Stam
Type materiaal Boek
Editie Vierde druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, november 2018
Overige gegevens 414 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Night shift ; Falling for Rachel. - (c)1991, (c)1993 - Bevat de verhalen: Als de nacht valt. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, (c)1991. - (Temptation ; nr. 75) ; Hopeloos verloren. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, (c)1994. - (Baccara ; 144)
ISBN 9789402731804
PPN 41823308X
Genre romantische verhalen - romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands