Hamlet, Prince of Denmark
Boek

Hamlet, Prince of Denmark ([2008])/ William Shakespeare, adaptation by Derek Sellen ; activities by Bruce Hodges ; illustrated by Fabio Visintin ; editors: Michela Bruzzo, Robert Hill

De koning van Denemarken blijkt te zijn vermoord door zijn broer Claudius, die vervolgens ook nog eens met de weduwe trouwt. Wanneer de zoon van de dode koning, Hamlet, dat ontdekt zweert hij wraak te zullen nemen. Met opdrachten en een cd. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De koning van Denemarken blijkt te zijn vermoord door zijn broer Claudius, die vervolgens ook nog eens met de weduwe trouwt. Wanneer de zoon van de dode koning, Hamlet, dat ontdekt zweert hij wraak te zullen nemen. Maar iets in de omstandigheden (of in hemzelf?) weerhoudt hem er keer op keer van. De tragedie van Shakespeare wordt in dit boek uit de serie 'Reading Shakespeare'* in eenvoudig Engels naverteld. Het boek bevat na elk hoofdstuk tal van pittige oefeningen. Tevens bevat het informatie over de schrijver Shakespeare. Achterin is een verkort script opgenomen van het toneelstuk, waardoor het door studenten kan worden nagespeeld. En om alles compleet te maken is de tekst ook nog eens op een cd te beluisteren. Prima te gebruiken op de middelbare school. Niveau: B1.1, middenbouw havo/vwo. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9788853008329 | 95 pagina's

Titel Hamlet, Prince of Denmark
Uniforme titel Hamlet
Auteur William Shakespeare
Secundaire auteur Derek Sellen ; Bruce Hodges ; Fabio Visintin ; Michela Bruzzo
Type materiaal Boek
Editie New edition;
Uitgave [Genua] : Black Cat, [2008]
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm - cd-rom
Annotatie 1e druk: 2000
ISBN 9788853008329
PPN 421301937
Rubriekscode Engels 883
Taal Engels
PIM Rubriek Theater en Film
PIM Trefwoord Toneel

Relaties/Serie

Reading Shakespeare
Boek

Reading Shakespeare (2000-...)

vol.
Uitgeleend
Reading & training. Step two B1.1
Boek

Reading & training. Step two B1.1 (2008-...)

vol.
Uitgeleend