Julius Caesar
Boek met CD

Julius Caesar ([2007])/ William Shakespeare, adaptation by James Butler and Maria Lucia de Vanna ; activities by Adeline Richards; illustrated by Gianni De Conno ; editor: Michela Bruzzo

De groeiende macht van Julius Caesar wekt veel jaloezie in Rome. Een groep samenzweerders wil hem doden. Ze weten de populaire Brutus aan hun kant te krijgen. Met opdrachten en een cd. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Omdat in deze historische tragedie de groeiende macht van Julius Caesar, die in 44 v. Chr. Pompeius heeft verslagen, veel jaloezie wekt in Rome, wil een groep samenzweerders met o.a. Caius, hem doden. Ze weten de populaire Brutus, die niet jaloers maar wel bezorgd is om Caesars ambities, aan hun kant te krijgen. De tragedie van Shakespeare wordt in dit boek uit de serie 'Reading Shakespeare'* in eenvoudig Engels naverteld. Het boek bevat na elk hoofdstuk tal van pittige oefeningen. Tevens bevat het informatie over de schrijver Shakespeare. Achterin is een verkort script opgenomen van het toneelstuk, waardoor het door studenten kan worden nagespeeld. En om alles compleet te maken is de tekst ook nog eens op een cd te beluisteren. Prima te gebruiken op de middelbare school. Niveau: B1.2, middenbouw havo/vwo. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9788853007322 | 95 pagina's

Titel Julius Caesar
Auteur William Shakespeare
Secundaire auteur James Butler ; Adeline Richards ; Gianni De Conno ; Michela Bruzzo
Type materiaal Boek met CD
Editie Revised edition;
Uitgave [Genua] : Black Cat, [2007]
Overige gegevens 95 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm - cd
Annotatie 1e druk: 2000
ISBN 9788853007322
PPN 421302380
Rubriekscode Engels 883
Taal Engels
PIM Rubriek Theater en Film
PIM Trefwoord Toneel

Relaties/Serie

Reading Shakespeare
Boek

Reading Shakespeare (2000-...)

vol.
Uitgeleend
Reading & training. Step three B1.2
Boek

Reading & training. Step three B1.2 (2004-...)

vol.
Uitgeleend