The tragedy of Richard III
Boek met CD

The tragedy of Richard III (January 2012)/ William Shakespeare, adaptation and activities by Richard Elliott ; illustrated by Gianni De Conno ; editor: Michela Bruzzo

Richard, Duke of Cloucester, werkt zich met behulp van kruiperijen, moorden, huwelijken en verraad op de troon, maar wordt in de daaropvolgende burgeroorlog uiteindelijk toch aan het zwaard geregen. Met opdrachten en een cd. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Richard, Duke of Cloucester, werkt zich met behulp van kruiperijen, moorden, huwelijken en verraad op de troon, maar wordt in de daaropvolgende burgeroorlog uiteindelijk toch aan het zwaard geregen. De voornaamste fascinatie van dit koningsdrama is dat de lezer ongestoord kan genieten van Richards criminele inventiviteit: op het einde krijgt hij toch wel zijn verdiende loon. De tragedie van Shakespeare wordt in dit boek uit de serie 'Reading Shakespeare'* in eenvoudig Engels naverteld. Het boek bevat na elk hoofdstuk tal van pittige oefeningen. Tevens bevat het informatie over de schrijver Shakespeare. Achterin is een verkort script opgenomen van het toneelstuk, waardoor het door studenten kan worden nagespeeld. En om alles compleet te maken is de tekst ook nog eens op een cd te beluisteren. Prima te gebruiken op de middelbare school. Niveau: B1.2, middenbouw havo/vwo. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9788853012098 | 111 pagina's

Titel The tragedy of Richard III
Auteur William Shakespeare
Secundaire auteur Richard Elliott ; Gianni De Conno ; Michela Bruzzo
Type materiaal Boek met CD
Editie First edition;
Uitgave [Genua] : Black Cat, January 2012
Overige gegevens 111 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm - cd
Annotatie Omslag vermeldt: Free webactivities
ISBN 9788853012098
PPN 421302267
Rubriekscode Engels 883
Taal Engels
PIM Rubriek Theater en Film
PIM Trefwoord Toneel

Relaties/Serie

Reading Shakespeare
Boek

Reading Shakespeare (2000-...)

vol.
Uitgeleend
Reading & training. Step three B1.2
Boek

Reading & training. Step three B1.2 (2004-...)

vol.
Uitgeleend