Verkeerd verbonden!
Boek

Verkeerd verbonden! ([2019])/ Jennifer L. Holm & Matthew Holm, vertaling [uit het Engels]: Marjolein Algera

Brugklasser Pippa krijgt eindelijk een 'AAIfoon'. Ze probeert net zo veel volgers te krijgen als de populaire Felicia. Maar daarbij vergeet Pippa haar echte vrienden. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Brugklasser Pippa wil niets liever dan bij het populaire meidenclubje horen, en is helemaal blij als ze na lang zeuren van haar ouders een mobiele telefoon mag uitzoeken. Eindelijk kan ze berichtjes versturen, allerlei opwindende apps op haar 'AAIfoon' zetten, en bovenal: net zo veel volgers proberen te krijgen als haar populaire klasgenootje Felicia. Felicia behandelt Pippa als een loser, maar desondanks wil Pippa - om redenen die niet geheel duidelijk worden - niets liever dan haar aandacht. Dat ze offline echte vrienden heeft, lijkt ze een beetje te vergeten. Tweede deel* in de graphicnovel-serie over de avonturen van de sociaal onhandige muis en brugklasser Pippa, in de sfeer van 'Dagboek van een muts'. In de illustraties wordt herhaald wat in het verhaal gebeurt. Het humoristische verhaal leest vlot, maar is weinig verrassend en oppervlakkig uitgewerkt. Er bestaan originelere graphicnovel-series. Gedrukt in een grote, goed leesbare letter met ruime bladspiegel. Met leeslint. Eerder verscheen van de auteur in Nederlandse vertaling 'De veertiende goudvis'**. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026146589 | 199 pagina's

Titel Verkeerd verbonden!
Auteur Jennifer L. Holm
Secundaire auteur Matthew Holm ; Marjolein Algera
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2019]
Overige gegevens 199 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Miss Communication. - New York : Random House for Young Readers, 2018. - (Babymouse : tales from the locker ; book 2)
ISBN 9789026146589
PPN 420904387
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Sociale media
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Brugpieper
Boek

Brugpieper geheimen uit het kluisje (2018-...)

vol. 2
Uitgeleend
Jennifer L. Holm