Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Reizen Waes Europa
Boek

Reizen Waes Europa straffe reisverhalen van Tom Waes (december 2018)/ redactie: Thijs Delrue

De bekende Vlaming Tom Waes vertelt over zijn reizen voor het televisieprogramma Waes Reizen en gunt een kijkje achter de schermen bij deze reeks.

Aanwezigheid

Recensie

Tom Waes was drie seizoenen te zien op de Belgische tv in zijn uitermate populaire reisprogramma dat hij naast zijn acteerwerk maakte. Hij reisde de hele wereld rond en kwam op de meest bijzondere plekken terecht. Voor hem en zijn team waren die reizen heel zwaar en na drie seizoenen, met in het laatste seizoen acht reizen in tien maanden tijd, was de energie op. Maar het programma was heel populair en trok veel kijkers. Dus werd er gesproken over een vierde seizoen. Dat zou minder zwaar worden want besloten werd dat het team in Europa zou blijven. Na een acteerklus voelde Tom Waes zich fit genoeg om de uitdaging aan te gaan. De reizen in Europa kregen een andere insteek. In plaats van een heel land te doorkruisen werd de nadruk gelegd op specifieke verhalen. In Italië bezocht hij bijvoorbeeld een dorp met elf inwoners dat in de winter van de buitenwereld is afgesloten. Boeiende verhalen die vaak een heel andere kant belichten van een land. In het hart van het boek staan een aantal mooie kleurenfoto's die het beschrevene laten zien. Vlot leesbaar geschreven. Ook in Nederland wordt het programma van Tom Waes nu uitgezonden en derhalve zullen veel mensen nog eens willen lezen over de bijzondere reizen van dit team.

Specificaties

Nederlands | 9789022335871 | 207 pagina's

Titel Reizen Waes Europa : straffe reisverhalen van Tom Waes
Auteur Tom Waes
Secundaire auteur Thijs Delrue
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Antwerpen : Manteau, december 2018
Overige gegevens 207 pagina's, 8 ongenummerde pagina's platen - foto's - 23 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met één
ISBN 9789022335871
PPN 42143600X
Rubriekscode Europa 992
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Europa; Reisbeschrijvingen ; Spanje ; IJsland ; Groenland ; Azerbeidzjan ; Man (eiland) ; Noord-Ierland ; Polen ; Oekraïne
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Europa