In Hollywood
Boek

In Hollywood ([2018])/ Martin Handford, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: G.M. Valster

Prentenboek met grote, gedetailleerde tekeningen in kleur, waarop oudere kleuters Wally en een aantal andere mensen en voorwerpen moeten zien te vinden op verschillende filmsets in Hollywood. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Over Wally (of Willie, of Govert), het mannetje in spijkerbroek, rood-wit gestreepte trui en dito muts dat zich in allerlei situaties met massa's mensen begeeft, zijn al diverse boeken verschenen. Dit keer spelen de situaties zich af in de filmwereld van Hollywood. Elke dubbele pagina bevat een zeer gedetailleerde, kleurrijke plaat van een filmset, waarop de figuur van Wally, zijn vriendin, een tovenaar, een hond en een boef opgezocht moeten worden. Dit wordt uitgelegd op de eerste pagina. Vervolgens blijken zij een sleutel, een bot, een perkament en een filmblik verloren te zijn op elke set. Tenslotte moeten vier posters op de juiste set geplaatst worden. Aan de orde komen o.a. een stomme film (zwart-wit), Troje, revue, Ali Baba, het Wilde Westen, Robin Hood, met als klap op de vuurpijl een musical waarin iedereen is verkleed als Wally, zijn vriendin of de boef. Achterin staan lijstjes van voorwerpen en mensen die ook nog opgezocht kunnen worden op de verschillende sets. Urenlang kijk- en zoekplezier voor puzzelaars vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002266720

Titel In Hollywood
Auteur Martin Handford
Secundaire auteur G.M. Valster
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : SU, [2018] - Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Heb jij Wally al gevonden? - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Weert : Van Reemst, 1993 - Vertaling van: Where's Wally? In Hollywood. - London : Walker Books, (c)2018. - Oorspronkelijke Engelse uitgave: 1993
ISBN 9789002266720
PPN 420969497
Thematrefwoord Films ; Hollywood (Los Angeles) ; Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford