Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Nieuwe schoenen!
Boek

Nieuwe schoenen! ([2018])/ door Leilani Sparrow, met illustraties van Dan Taylor ; vertaald uit het Engels door Ineke Ris

De voeten van Beertje zijn gegroeid. Daarom mag hij met papa nieuwe schoenen kopen. Beertje vindt het moeilijk om te kiezen. Wil hij schoenen met stippen, met lichtjes, sandalen of laarzen? En dan moeten ze ook nog lekker lopen natuurlijk! Prentenboek met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Beertjes voeten zijn gegroeid, dus gaat hij, samen met papa, nieuwe schoenen kopen. Het is best moeilijk om te kiezen, want er zijn zoveel soorten in de schoenwinkel! Schoenen met stippen, laarzen of sandalen, er zijn zelfs schoenen met haaientanden of lichtjes! En je moet er ook nog lekker op kunnen lopen. Vierkant prentenboek over een herkenbaar onderwerp. De tekst bestaat uit korte zinnen, in grote, zwarte letters zijn afgedrukt boven- of onderaan de pagina. De platen, die meestal één, maar soms twee bladzijdes beslaan, zullen kinderen wel aanspreken. Vrolijke kleuren tegen in kleur wisselende achtergrond. Levendige figuurtjes zonder omlijning. Er is veel op te zien, dat maakt ze soms erg druk. Ook de vriendjes van Beertje, die in de andere twee prentenboeken over Beertje ook voorkomen*, zijn afgebeeld. Stevig papier en aantrekkelijke omslag. Aardig boekje om voor te lezen en te bekijken met peuters vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059275775

Titel Nieuwe schoenen!
Auteur Leilani Sparrow
Secundaire auteur Dan Taylor ; Ineke Ris
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : C. de Vries-Brouwers, [2018]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: My new shoes. - Leeds : Boxer Books Ltd., (c)2016
ISBN 9789059275775
PPN 421155078
Thematrefwoord Winkelen ; Schoenen
Taal Nederlands