Bancroft. Seizoen 1
DVD

Bancroft. Seizoen 1 ([2019])/ Kate Brooke, directed by John Hayes

Hoofdinspecteur Elizabeth Bancroft zet alles in het werk om een gewelddadige bende op te rollen, maar een nieuwe collega ontdekt dat zij duistere geheimen heeft.

Aanwezigheid

Recensie

Vierdelige Britse politieserie met in de hoofdrol Sarah Parish (Broadchurch; W1A). Elizabeth Bancroft is een hardwerkende, ervaren politie-inspecteur die door haar collega's gewaardeerd wordt. Ze zet alles op alles om een gewelddadige drugsbende op te rollen en zo promotie te krijgen, maar gebruikt daarbij dubieuze methodes. Intussen wordt haar nieuwe collega Katherine Stevens (Faye Marsay) op een cold case gezet: een moord uit 1990 waarbij een jonge vrouw in haar eigen huis met 18 messteken om het leven werd gebracht. Katherine merkt dat de zaak gecompliceerd is en ontdekt tegelijkertijd dat Elizabeth worstelt met duistere geheimen uit haar verleden. De Britse recensenten zijn kritisch: een ongeloofwaardig en rommelig verhaal, met veel clichés en matig geacteerd.

Specificaties

Engels | 8711983969308

Titel Bancroft. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur John Hayes ; Sarah Parish ; Faye Marsay ; Adrian Edmondson
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (4 × ongeveer 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sarah Parish, Faye Marsay, Adrian Edmondson. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie voor ITV: Groot-Brittannië : Tall Story Pictures, 2017
ISBN 8711983969308
PPN 421375914
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Bancroft
DVD

Bancroft (2019-...)

vol. Seizoen 1
Uitgeleend