Elke dag een feestje!
Boek

Elke dag een feestje! stap voor stap bakken en knutselen ([2019])/ Clara Lidström en Annakarin Nyberg, met illustraties van Katy Kimbell en Li Söderberg ; vertaling [uit het Zweeds]: Perpetua Uiterwaal

Heb je zin in een feestje? Hier vind je knutseltips, recepten en een plan voor een spannende vijfkamp. Met stap-voor-stap uitleg, tekeningen en kleurenfoto's. Samen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen en maken vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vrolijk en gezellig ogende uitgave vol tips om leuke feestjes te organiseren met eenvoudige middelen en zo min mogelijk hulp van volwassenen. Het gaat om knutselvoorbeelden (vier), recepten (vijf) en een vijfkamp (spellen). Sommige dingen kunnen van tevoren worden gemaakt, zoals ballonnenslingers en ijsblokjes met vruchten. Andere ideeën kunnen beter samen met vriendjes en vriendinnetjes gedaan worden, zoals papieren puntzakjes maken of haverkoekjes bakken en een opgerolde cake. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kinderen kunnen ze minder of meer zelf. Zelfstandigheid wordt door de auteurs gestimuleerd. Hulp bij het gebruik van een mixer, messen of de oven blijft wel noodzakelijk. Per onderwerp is op een pagina een kleurenfoto te zien van het eindresultaat. Op drie daarbij horende bladzijden zijn de benodigde ingredienten of materialen te zien, alsook de stapsgewijze aanwijzingen in een duidelijke tekst en sfeervolle pastelkleurige tekeningen. Bevat inhoudsopgave en een voor- en nawoord met wat extra toelichting. In dezelfde uitvoering verscheen van deze auteurs 'In je eigen tuintje: plantjes kweken en knutselen'. Samen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000365739 | 53 pagina's

Titel Elke dag een feestje! : stap voor stap bakken en knutselen
Auteur Clara Lidström
Secundaire auteur Annakarin Nyberg ; Katy Kimbell ; Perpetua Uiterwaal
Type materiaal Boek
Uitgave [Houten] : Van Holkema & Warendorf, [2019]
Overige gegevens 53 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Kalas, steg för steg. - Stockholm : Raben & Sjögren
ISBN 9789000365739
PPN 420798196
Rubriekscode 622.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kinderfeesten ; Feestgerechten ; Handenarbeid
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Kinderfeesten