Kat vermist
Boek

Kat vermist een waargebeurd verhaal over liefde, wanhoop en GPS-technologie ([2019])/ Caroline Paul, illustraties door Wendy MacNaughton ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Carla Hazewindus

Het waargebeurde verhaal van een kat die op stap gaat, en de humoristische pogingen van zijn bazin om erachter te komen waar hij dan naar toe is.

Recensie

Na een ongeluk moet Caroline Paul (1963), de auteur, noodgedwongen een periode rust houden. Zij heeft twee katten, een schuwe en een avontuurlijke. De schuwe blijkt plotseling verdwenen en komt na een paar weken weldoorvoed en gezond weer thuis. De vraag waar hij geweest is, houdt Caroline, die zich in de steek gelaten voelt, en haar vriendin Wendy erg bezig. Met behulp van onder andere gps, een kattencamera, een helderziende en iemand die beweert met katten te kunnen spreken, probeert ze erachter te komen waar het dier naar toe gaat. Uiteindelijk zal gewoon rondvragen in de buurt het raadsel oplossen. Haar Tibby blijkt zich ook zonder haar uitstekend te vermaken! Het vlot geschreven boekje is geïllustreerd met veel leuke tekeningen in kleur en laat op humoristische, licht ironische toon zien hoever kattenliefde kan gaan. Menig kattenliefhebber zal in dit vermakelijke, op waarheid beruste boekje stiekem iets van zichzelf herkennen.

Specificaties

Nederlands | 9789020608786 | 169 pagina's

Titel Kat vermist : een waargebeurd verhaal over liefde, wanhoop en GPS-technologie
Auteur Caroline Paul
Secundaire auteur Wendy Macnaughton ; Carla Hazewindus
Type materiaal Boek
Uitgave [Alkmaar] : PEPPER books, [2019]
Overige gegevens 169 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Lost cat. - London : Bloomsbury Publishing Inc., (c)2013
ISBN 9789020608786
PPN 420860169
Rubriekscode 634.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Verhalen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten